shock.se

åh, de här strumpbyxorna vill jag ha till uppcon :<<



(är nästan frisk nu, var i skolan idag)

...

hemma idag igen .

måndag.

idag var jag inte i skolan, är fortfarande sjuk ^^ får se hur det blir imorgon. heidooo

söndag.

jag har huvudvärk och är förkyld, trots det dansade jag.. nu är det sämre D: michi är här, efter middagen ska jag åka hem till de och sova där :D hoppas bara jag blir frisk -___-
nu har jag laddat min kamera, men hinner inte lägga in bilderna nu. heidooo

2 die 4

allt är från hottopic. skulle inte tacka nej till dom ^^












länk


just nu:


har släckt alla lampor (har datan på..) och har ett ljus bredvid mej :> myyysigt.
skulle lägga in bilderna på det jag köpte idag, men batteriet till kameran tog slut -___-
blir nog ingen mer shopping på ett tag.
(cp bild jag vet taaaaack puss)


lördag.

idag har jag vart i stan med Fern :> jag köpte liiiite pocky (typ åtta stycken... D:) för nittio kronor :> hahaa. sen köpte jag en pins, ett halsband och en thailändsk läsk xD haha, ska ta kort sen ikväll ^^ måste nog ladda min kamera också.. jaja. vi hade iaf jättekul :D hon kanske ska börja i min klass, hon har ansökt, men vi hoppas iaf att hon kan börja i min klass x3 nu ska jag svara på två frågor :

♥ Vad heter låten? (videon)
- Den heter Pieces med Sum 41, upptäckte att jag hade den på iPoden igår, men den är asbra :D

♥ Varifrån kommer "Nightmare before Christmas" tröjan?
- Den kommer från Shock :)

en till video... (min xD)


~♥~ köpte för en vecka sen ~♥~


Gina Tricot - 99 :-


Lindex - 49 :- tror jag

H&M - 399 :- eller 299 :- (mycket snyggare på riktigt) (den är grön xD)

Lindex - 39 :- (köpte en likadan rosa på kawaiidesign i göteborg)

Lagerhaus - 29 :-


jag fattar inte, när jag uppdaterar mer så kommenterar ingen o___<


böcker.

de flesta vet inte att jag älskar böcker. förut läste jag väldigt ofta, men nu läser jag inte lika mycket längre.. det är synd. men nu ska jag börja läsa mer igen :D (haha, låter konstigt). i söndags efter bion så handlade vi på ica maxi, och jag fick två böcker :3 på en skylt stod det två för hundranitton kronor, vilket var lite konstigt för att en bok kostade hundranitton. men iaf, de hade typ skrivit fel, men jag fick två böcker för priset av en iallafall :> ni vet de där vampyrböckerna som jag har? den första fick jag på julafton, den andra för inte så längesen och idag fick jag den tredje :D den tredje kom ut för någon dag sen, och jag hade såklart bokat den :> det ska komma en fyra i augusti, jag längtar redan ^w^ ni borde verkligen läsa den serien, den är bäst. den serien jag köpte på ica maxi liknar min favorit ^^ de tipsar om den i boken, så jag tänkte att den är väll nästan lika bra :D

Vampyrens märke av P.C. Cast & Kristin Cast - 119 :- (fick två för det priset) det här är 1:an.

Sveket av P.C. Cast & Kristin Cast - 119 :- (fick två för det priset) det här är 2:an.

3:an i min favoritserie. Skuggkysst av Richelle Mead - 109 :- (fick dock betala 119 :-) på cdon.com

jag håller mina händer askonstigt x> jaja, ni får stå ut med de dåliga bilderna :> måste lägga ut bilder på shoppingen i fredags också..


svaren.

okej, det blev ju inte så många frågor till frågestunden, men jag orkar inte vänta på mer, så ni får svaren nu ^^ och jag vet att de flesta frågorna är från samma person, who cares?

♥ Kan du visa alla dina klänningar (du har en elr två tror jag) som är i lolitastil och tillbehören och dina favoritsmycken och vart ligger dollarstore?
- Jag har bara en lolitaklänning, den blåa från Bodyline som jag tror att alla har sett xD (lägger ut bilder på den väldigt ofta) . Men jag kan visa mina favoritsmycken snart :>
Dollarstore ligger i Sveg (finns ju såklart lite här och var, men jag var i Sveg) . det var jättebilligt där och jag hittade ju lite ^3^

♥ Har du haft nån kille nån gång?
- Ja, några. men såklart inget seriöst.

♥ Har du nån kompis i din nya skola som du gillar?
- Ja, det finns några.

♥ Har du kille ?
- Nej.

♥ Gillar du nån kille i skolan ?
- Ja.

♥ Vrf har du inte så mycket bilder på din blogg?
- Det ska bli bättre, kommer börja lägga ut mer snart.

♥ Vad gillar du mest i skolan?
- Bilden. Engelskan är också ganska kul ibland.

♥ Favoritfärg?
- Typ rosa. Fast jag gillar typ alla färger ^^

♥ Varför bytte du skola?
- För att min förra skola var hur dålig som helst. Typ alla som går där vill sluta.

♥ Har du nått husdjur?
- Förut hade jag två marsvin, men de sålde jag (en dog) . Matilda (storasyster) har också haft två marsvin, men de dog för inte så länge sen. Men vi har en jättesöt katt iallafall :3

♥ Gillar du fjortisar?
- Nej. Har ingen anledning till det?

Okej, det var allt. Men om ni har någon till fråga så blir jag glad om ni frågar :>


....

förlåt för den dåliga uppdateringen, hoppas den blir bättre imorgon. är bara så sjukt trött och vill bara sova (känns det som) , men jag kommer troligtvis prata lite om filmen (kom in för er som undrar) och lägga ut bilder på det jag köpte ganska snart. måste bara sova först.
en till sak som gör mig lite nere är japan resan. jag längtar. jag går och tänker på den hela tiden. jag dör snart av längtan. kan faktiskt gråta på kvällen ibland för att det är så långt kvar. känns som att hela mitt liv handlar om japan. jag älskar japan. det går inte att beskriva hur mycket. ska lära mig japanska innan vi åker. punkt slut.

söndag.

idag ska jag dansa och sen ska jag se på bio :D shutter island :> den är ju från femton år, så jag hoppas verkligen jag kommer in.. imorgon eller senare ikväll kommer jag lägga ut bilderna från i fredags/vad jag köpte. fortsätt fråga saker till frågestunden så blir jag glad :> heidoo.

fredag..

efter skolan åkte jag till forum och träffade cayenne :> köpte lite saker, har tagit kort men visar sen. snart ska vi åka till cayenne och sova där ^^ bilder imorgon dåra!

♥ fråga vad du vill ♥


hemma igen.

nu har jag varit hemma i några timmar kanske. vi stannade ju vid dollarstore, det var nice där :3 tog inga kort när vi var och åkte skidor, men har tagit kort på det jag köpte ^^ uppdateringen kanske inte kommer vara så bra imorgon, ska åka till forum med cayenne :3 iaf. på dollarstore köpte jag det här:


armband.. 10 :- ♥

nyckelringar.. ska göra om de till mobilsmycken ^^ 10 :- styck.


Hamtaro sparbössa ♥ så himla söt alltså. 20 :-


klistermärken :3 köpte två stycken eftersom att de kommer ta slut snabbt ^3^ 10 :- styck


...

nu sitter jag i bilen påväg hem från Vemdalen :) vi har precis börjat åka, så det är hur lång tid som helst kvar D: jaja.

framme.

nu är vi framme :> tänkte bara skriva det ^^ och för er som frågar om det är jag som har ritat teckningen under det här inlägget är svaret ja :3 tack för kommentarerna ♥ iaf. vi är här nu och det är som en "lägenhet". vi bor på undervåningen (det är två våningar) och jag och Matilda har ett varsitt litet rum :> jag tycker att det ser ut som en fängelsecell nästan o_O de är väldigt små. imorgon ska vi åka skidor :3 på torsdag när vi åker hem kommer vi åka förbi Dollarstore :D det finns typ massa billiga saker (typ hårsaker och ritsaker) så det ska bli kul :) kommer kanske uppdatera någon mer dag när vi är här. heiiidåå.

hejdå.

ska gå och lägga mej nu. imorgon/idag (söndag) åker jag till Vemdalen ganska tidigt, så det här blir sista inlägget på ett tag :> hejdå ♥

smygtitt...


lillebror nio år. (imorgon egentligen, men vi åker då..)












sjukt bra låt.


svara :>


create free polls | comment on this

tisdag. (en dag försent inlägg)

hemsk dag (i början iaf) . först så är min buss sen, så jag missar bussen som jag måste ta till skolan för att komma i tid. jag får då åka en senare buss och kommer en kvart för sent. sen har jag inte kunnat somna dagen innan, så jag är hur trött som helst i skolan. seriöst, på NO:n somnade jag... jag var sååå trött. iaf. efter den längsta dagen i veckan (vi slutar tio i fyra, men vi fick sluta typ fyrtio minuter tidigare) så åker jag hem till Mickan. när jag går från skolan kommer det precis en buss, jag höll på att missa den, men den vänta :> men iaf. så åker jag hem till Mickan och är där i kanske tjugo minuter, sen åker vi buss till farmor. hon fyller år, så några till kommer. vi är där tills ganska sent, men sen åker jag, Mickan och Michi hem till de :3 vi gick förbi vivo innan också, och köpte cola, ostbågar och choklad :> sen såg vi på hennes favoritprogram (missa mitt D: men har det inspelat) . efter det var klockan ganska mycket, men det var ett till program hon ville se (för er som undrar så är hon tjugoåtta år) så då gjorde vi iordning oss och bäddade i soffan till mej. så då somnade jag medans vi kollade på tv :) men det som är dåligt är att jag gjorde illa mig typ hela kvällen D: slog i knät i en dörr (det blev typ värsta hålet DDD:), slog i handen i vattenkranen och typ tusen andra saker. nu börjar min lektion, så jag måste gå x3 men bara så att ni vet så åker jag till Vemdalen (fjällen) på söndag, så jag kommer nog inte uppdatera så mycket, tror inte ni vill att jag ska uppdatera heller eftersom att det skulle vara askorta inlägg där det står typ: nu har vi åkt skidor. haha x3 men iaf, nu fick ni en liten uppdatering. jag bryr mig inte om det här inlägget har massa stavfel, måste gå nuuu.

...

nu vill jag ta upp en sak angående mina teckningar. vissa tror att jag kommer på de själv, men det är fel, tyvärr. jag har ingen fantasi alls och nittio procent av mina teckningar har jag ritat av från google eller deviantart. men jag tar aldrig credit för de, för jag vet att det är fel att rita av någon annans teckning. jag skulle bli sur om någon ritade av mina teckningar (de få som jag har ritat från huvudet) och lägga ut på internet. jag gör ju likadant. det blir tråkigare att rita då, och man blir inte lika "stolt" över det man ritat. det är trist, för om jag bara hade fantasi kunde ju mina teckningar blivit ännu bättre. det känns bara inte bra att sitta och rita av någon annans teckningar liksom. somsagt, min fantasi är väldigt låg när det gäller att komma på teckningar (hur kroppen ska stå, hur händerna ska se ut, hur kläderna veckar sig, hur håret ska se ut, hur benen ser ut och ja.. allting) medans jag har väldigt lätt med att komma på ideér till noveller och berättelser. vissa kanske inte vet att jag skriver noveller väldigt ofta och vill bli författare när jag blir stor. (eller flytta till japan). jag vill bara göra klart för er att vem som helst kan rita som jag, det är bara att rita av en bild. svårare än så är det inte.

shoppingen idag :


New Yorker - 99 :-

GRANIT (?) - 69 :-


Crispin - 699 :-
de har slutat sälja blåa converse (den färgen jag vill ha) med de vanliga "sulorna", men de här är minst lika snygga :D


lördag.

har precis kommit hem från stan :> träffade alice och elza, vi gjorde inget speciellt, kollade lite i affärer och åt på burger king x> sen åkte jag till nacka forum och mötte mamma, sen åkte vi till sickla ^^ jag köpte blåa converse, termobyxor (ska till fjällen om en vecka), en "kartong" som jag ska ha mina teckningar i, en pucca-penna och en t-shirt :3 ska ta bilder sen. nu ska jag bara slappa, har ont i halsen D:

teckningar..

ritade inte så många på mangakursen, men här är de iallafall :



(kladd)







torsdag.

i tisdags och igår var jag ju på en mangakurs :> senare idag ska jag lägga ut bilder på teckningarna jag ritade.. men iaf. efter kursen igår åkte jag direkt hem till Mickan (kursen är ungefär fem timmar) och var där och åt middag :3 efter det hämtade mamma mig och så såg vi på bio :> alice i underlandet ♥ jättebra film, ni måste se den :D idag vaknade jag ungefär vid tio.. har sett en film. har inga planer för dagen, ska bara vara hemma och rita lite.. :3 somsagt, ni får bilder senare idag.

tisdag.

ska åka till en mangakurs om några minuter, ska vara där imorgon också, hörs sen :>

bild tagen från audrey.buzznet.com ♥


RSS 2.0