måndag.

nu sitter jag hos Mickan, ska sova här :> de kom till oss igår oxå :)
iaf, imorgon så ska jag ju titta på en ny skola, så jag är ledig från skolan ^^ efter det ska vi typ äta mat i Forum och jaa.. kolla runt lite efter en julklapp till Michi 8D
kan inte skriva så mycket nu, är inte van med macbook xD heido.

söndag.

det var längesen jag skrev ett inlägg med bara text - så jag ska göra det nu :)

Igår:
min storebror fyllde sjutton :) jag och Matilda tog lite kort på henne (ska lägga ut några av bilderna sen) , sen bakade vi pepparkakor och hon en kladdkaka :> efter det redigerade vi några bilder (well, jag satt och ritade, kan ju inte photoshop x3) , och sen åt vi middag :3 vi åt typ oxfilé och sånt, jag drack hur mycket cola som helst 8D yummy yummy *w* haha, men jag är typ beroende av cola D:

Idag:
ja, dagen har ju knappt börjat, jag vaknade halv tolv :] ska snart äta frukost och sen ska vi åka och dansa som vanligt, sista gången innan uppvisningen - den är på fredag har jag för mig :3 jaja, hoppas det går bra :)

jahapp.. ikväll kommer förhoppningsvis Michi! de ska typ se på en match , så jag hoppas verkligen att de kommer :D
på tisdag så ska jag åka och kolla på en skola - ska ju typ byta skola om jag "kommer in" :3 våran skola suger så extremt mycket, så det skulle vara skönt om det gick *w* nu måste jag äta frukost, inlägget blev inte så långt, men whatever. my blog = my rules 8D haha, nu leker jag lite Kissie :< heido.
juste, läste alla mina gamla inlägg igår (ja, kanske inte de allra gamlaste, de som man kan läsa fortfarande i bloggen) , och då skrev jag ju asmkt :o ska försöka så igen, tror jag inte jag slutar blogga. men somsagt, jag har sagt det förut : blir superglad av kommentarer 8D vill ni att jag ska lägga mer pärlplattor? teckna mer? vad vill ni se mer av? svara gärna :)

haha.

började tänka på en grej x3 - varje gång jag säger att jag ska sluta blogga så skriver jag bara mer inlägg x] haha, jag är knäpp. ska nog inte sluta blogga, vi får se senare.... :3 ju mer ni kommenterar, desto mer inlägg blir det :>


Decora ♥

alla bilder tagna från google. © google











om jag fick åka till Japan skulle jag handla kläder så jag kunde se ut så D*:


Foki ♥

ritade Foki i skolan.. hade redan ritat henne igårkväll, så jag ritade från minnet. såg nu att handen blev jättefail, men whatever liksom, allt blir inte perfekt.. skolan hade ingen mörkare brun, så det fick bli ljusare hår :3 den blev faiiiil, men jajaaa.. D: heheee.

min xD

originalet ^^ ser ju att jag har gjort många fel, jag är medveten om det. (tex HÄNDERNA!)

bild lånad av Foki, förlåt.


scene hair ♥

har alltid gillat "scene hair" :3 lägger ut lite bilder .. tog de från google, de är inte mina x]







egentligen är väll allt man behöver hårförlängningar, photoshop och en systemkamera :3 mitt hår är värdelöst att tupera, det går verkligen inte ._.


sry.

sry för den dåliga uppdateringen, ska kanske sluta blogga.. ingen läser ju iaf .

bio ♥


idag blir det New Moon på bio :> vi får se om den är bättre än Twilight nu då :3 ♥


-


Svar på frågestund.

♥ Favoritfilm du sett på bio?
svar: hm.. har sett väääldigt många, så jag kan inte bestämma mej för en, men en av favoriterna är nog Harry Potter, just nu iallafall.

♥ Favoritmanga?
svar: läsa är nog Sugar Sugar Rune, men "tv" är det nog Naruto :]

♥ Kan vi få se en bild av dig?
svar: kanske någon gång :> lägger ju ut lite då och då..

♥ Varför visar du inte flera bilder på dig för?
svar: för att jag inte blir bra på kort x3

♥ Favorit: Mat? Film? Färg? Djur?
svar: MAT; hemlagadpizza tror jag. FILM; Min granne Totoro/Tonari no Totoro. FÄRG; alla färgglada färger, typ regnbågsfärger :3 DJUR; katt eller leguan 8]

♥ VEM ÄR DIN EMOKOMPIS!??!?! 8D
svar: du, Ag xD

♥ Tycker du om korv?
När började du älska japan, osånt som har med Japan att göra?
Har du photoshop, isåfall hur skaffar man det?
svar: nej, korv är inte direkt min favoritmat om man säger så x3
Japan har jag gillat ganska så länge faktiskt.
Ja, jag har photshop, men jag fattar ingenting xD

♥ Är du vegetarian?
Gillar du gSm?
Vilken sorts mobil har du?

svar: nej, det är jag inte, men jag vill :3
Ja, jag gillar gsm väldigt mkt :>
Hade en w300i, men har bytt till en annan nu, vet inte vad den heter..


Och nu frågor jag har fått förut (ganska ofta) :
♥ Hur gör man en header?
svar: kan inte sånt, Matilda gör mina :3
♥ Vart har du köpt din lolitaklänning?
svar: av en tjej på internet, hon har köpt den på Bodyline, en japansk hemsida med lolitakläder. jag köpte den för femhundra kronor plus frakt :3 det finns bara svarta sånna på hemsidan nu har jag för mig.
♥ Vart har du köpt din hårförlängning?
svar: på Taj Mahal på Drottninggatan, de kostade ungefär 700 :-
♥ Hur gammal är du?
svar: jag är 13 år, fyller år den 17 juli :)


lördag.

har ju varit i cayennes skola under dagen, de hade tre lektioner, så jag var med på de :) skola på en lördag x> haha. just nu är jag iaf hos Mikaela, vi ska snart åka hem till oss igen, så sover de över :D Michi 8D ♥ glöm inte att fråga frågor till frågestunden, avslutas ikväll om jag har fått tillräckligt med frågor :) fråga på :D heidååå.

fredag.

hann inte skriva igår. idag ska jag iallafall sova över hos cayenne, hon hämtar mej vid åtta ungefär. sen sover jag över och på lördag så åker vi till öppet hus på hennes skola. ska bli kul att se hur hennes skola är :} jaha, vad ska ni göra i helgen? skönt att det äntligen är helg, veckan har gått ganska snabbt, iallafall idag. :> kommer typ svara på frågorna från frågestunden imorgon kväll om jag har fått "tillräckligt". :) komigen att fråga nu :3 jaha, vad annars? har inget att skriva xD haha, vi ses :D ♥

...


nu är det dags för frågestund :> ni får fråga i stortsett allt, och ni får oxå fråga mer än en fråga var :3 om det inte blir några frågor alls så blir det ju jättetråkigt, så passa på att fråga massor nu 8D kommer nog inte ha en frågestund någon mer gång, så passa på. ♥ kommer typ avsluta på lördagkväll.

AVSLUTAT.


min dag.

kan berätta lite om min dag, är lite sur för hur dålig min blogg är just nu.. hmrf.. x3
vi åkte somsagt skridskor, det var väll okej, men jag fick ont i fötterna D: vi slutade väldigt tidigt, så då gick jag hem och ritade lite.. sen skulle jag iväg och spela bas, spelade en julsång x3 men som alltid så blir jag väldigt glad av att spela bas, så då blev jag på lite bättre humör.. sen så.. hm.. åt jag mat xD god mat iaf, blir så trött på skolans äckliga mat, fattar inte vad de tänker med.. :3 och efter det har jag bara gjort ingenting x] det var längesen jag hade på mig mina hårförlängningar, så jag provade de idag, och jag ska nog börja ha de igen :> trodde att de inte alls skulle vara samma färg som mitt hår nu när jag inte har haft de på länge, men de är fortfarande i någorlunda likadan färg som mitt hår *w* förövrigt så längtar jag ihjäl mig efter Michi, även fast jag såg henne förra helgen. men jag saknar henne något enormt, och hoppas att vi kan träffas i helgen. har funderat på vad jag ska skriva om för att göra bloggen roligare, men jag vet inte vad jag ska skriva om? jag vet ju inte vad ni gillar, ni kommer inte med förslag, är väldigt öppen för förslag, bortsett från andra, just so you know. jag längtar oxå väldigt mycket till julafton. min önskelista är inte så märkvärdig, mest småsaker (japanska filmer, speldosa+mobilsmycke och lite sånt..) , men jag längtar ändå sjukt mycket. ska bli så kul, för Michi ska troligtvis vara hos oss. ♥ bara Michi är med så kunde jag fira jul var som helst. hum.. varför har ni börjat tröttna på min blogg? jag skriver ju mer nu om söta saker (japanska dåraaa :3), men ni försvinner iaf? trodde mina läsare gillade sånt x> kanske hade fel? vad gillar ni? BERÄTTA snälla D: ♥ så. nu har jag skrivit vad jag vill skriva och nu ska jag gå och lägga mej. heidå. juste, ska jag ha en frågestund? vet ju att jag inte kommer få så många frågor, men iaf ? :3

onsdag.

vad har hänt med alla mina besökare? det har gått ner så sjukt mkt nu, på bara några dagar. förklara? D:


jag ritar på youtube...


den blev fail, men jaa.. här är en video där jag ritar på youtube xD fick hålla kameran med vänster hand, så det blev lite konstigt x3 kvalitén var bra innan jag laddade upp den D: jaja, kommentera gärna videon :] ♥ nu ska jag åka skridskor med skolan, funny :<


ny skiva.

nu har jag Amanda Jenssen's nya skiva Happyland, köpte den idag :> rekommenderar den! ♥ 149 :-



Taylor Momsen.


bio!

nu har jag laddat in Paramore's nya skiva på ipoden, nu är jag redo för att åka :D

söndag.


nu har jag precis kommit hem från streetdancen, ska duscha och äta middag (åt ingen lunch innan dansen) och sen åker vi iväg på bio :) ska ju se 2012 :D ska bli askul. uppdaterar mer när jag kommer hem. har märkt att min blogg har blivit jättetråkig, eller vad tycker ni? :>
ang videon ; jag vill kunna rita sådär på en t-shirt D: det ska föreställa Kakashi från naruto 8D


namsdag :3

tydligen så har jag namsdag idag :> emelie är mitt andranamn (fast egentligen heter jag Emelie Melinda) :D fast när jag kollade så stog det att Emilia hade namsdag idag :s konstigt :] jaja :) jag fick pennor och ett cupcakeläppglans 8D yey *w* imorgon så ska jag se 2012 på bio, den verkar bra :D heidåååå.


hade redan sånna pennor, men min favorit var slut :< de gråa började oxå ta slut, så det var bra med nya :D


Tävling hos Kan Dee ♥

är med i en tävling hos kandeedrawings , en tecknartävling :> var med du oxå 8D mitt bidrag blev lite konstigt, så lägger inte ut det x]


fredag den 13:de 8D

ja, idag är det fredag den 13:de :> tretton är mitt favoritnummer, så vi får se hur dagen blir :3 ska se 2012 på bio någon dag ♥ uppdateringen har inte varit så bra, men den kommer bli som vanligt idag hoppas jag :] har råkat trcyka på kursiv text igen , sry :< heidåååå.



Ichigo i Tokyo mew mew :D ska önska mej några av böckerna i julklapp :> de är ganska dyra D:


onsdag.

tog ju vaccinet igår, idag har jag ont i armen, i halsen, i huvudet och typ.. jaa D: kändes som att jag hade feber förut, mådde illa och var jättevarm, men nu har det flesta gått över, har mest ont i huvudet nu.. har inte uppdaterat så bra eftersom att min data har varit helt konstig. kunde inte gå in på internet, så då blev det ingen bloggning x3 eh.. heidåååå.







tagna från lookbook.nu


ny design ♥

vad tycker ni om min nya design? :> den är fiiiin 8]
har varit och tagit vaccinet nu, har inte ont i armen än, men det kommer nog komma xD ehm.. ja, nu måste jag göra svenskaläxan, vi hörs sen :) ♥


http://angelicpretty.jp-stores.com/index.html



typ sötaste väskorna någonsin 8D gosh, varför ska allt vara så sött? *w*


gaaah 8D


www.hh-candy.com

tror inte att något finns kvar faktiskt :o sparade bilderna för ett tag sen, men jaja x3 de är så söta *w*






fredag & lördag ♥

hei :> typ direkt efter skolan igår så åkte jag hem till Mickan (Michi) , och sov där :) vi gick till godisbutiken (typ alla sorters godisar, och billigt också :3 ) , och sen köpte vi pizza och såg på idol :* michi var/är lite sjuk (feber o så) , så hon var mysiiiig (vi satt och kollade på pingu insvepta i ett täcke, looove.) 8] och sen idag har vi varit i stan, gick på en fotoutställning och till två hello kitty-affärer, sen åkte vi till nacka forum. köpte en t-shirt, en tjocktröja och pennor :) heidå :3

t-shirten T^T är den inte fin? 8D 149 :- på H&M

munk'tröja' :) 100 :- på rean, H&M  (dålig bild)

pennor :D färgpennor; 299 :-, tuschpennan; 21 :-, från panduro


torsdag.

hej igen :> hann inte uppdatera igår, såg på film istället :) har börjat kolla på 'serien' Tusenbröder , den är ganska bra :3 ska fortsätta kolla nu, så jaa.. x3 ni får en bild på snygga Justin Bieber så länge 8D



onsdag.

hej :] vaknade nyss, halv 11 xD idag har vi ingen skola, vi har sån här hemstudiedag, men vi har inte fått någon uppgift, så jaa.. vi är lediga idag :3 senare ska jag spela bas *w* uppdaterar mer sen.

teckningar..

ritad på A3, den är ganska stor x3

ritade Hinata (från Naruto) idag :> (väldigt liten)

nu lite skisser.. har inte orkat göra klart de :3 men jag ska :] (alla är ritade på A3)


klar :3 (Totoro ♥)





och nuuu... BO 8D visst är han söt? ♥

GLÖM INTE ; The Mentalist ikväll kl. 21.00-22.00 (kanske inte kan se det, våran tv är pajj.)
han som spelar Jane är så himla snygg :D
  INSTÄLLT? D:


lookbook ♥





tagna från lookbook.nu


måndag.

har precis kommit hem från skolan, gjorde en toast och drack lite saft :D intressant va? :3 har ganska mycket att göra idag, men jag ska försöka hinna ladda upp bilderna på Bo, men vi får se :> nu ska jag se på den japanska filmen, Om du lyssnar noga, den är så bra o____< såå.. ska försöka uppdatera senare, det har blivit så tråkiga och korta inlägg på sistonde :3 heidå.


söndag.

hej igen :] idag har jag inte gjort något speciellt.. målade naglarna, men det blev helt konstigt, så jag tog bort allt :c snart ska jag se på harry potter, tvåan eller trean :> såå.. kommer nog ladda upp bilderna på snigel idag, men vi får se.. hejdå :3


random bild, sitter inte vid min data..


RSS 2.0