^^

har precis vart och köpt Alice i underlandet som kom ut på dvd idag. har bara sett den en gång på bio och det är en av mina favoritfilmer ^w^


just det, imorgon kanske jag är den lyckligaste människan på jordklotet.

onsdag.

idag ska vi åka och fixa nya pass, eller iallafall ta nya passkort xD haha. eftersom vi kanske ska åka till Spanien i Augusti (hoppas hoppas hoppas hoppas). efter det ska vi till forum, ska kolla på media markt (?) efter den nya Alice i underlandet filmen som släpptes idag och kolla på lite olika kameror.
svar till Elza: jag vet att det beror på vem som står bakom, men jag är faktiskt ganska bra på att fota, men min kamera suger verkligen.
såååå, det är vad jag ska göra idag ^^ eftersom jag har ingenting att göra just nu kan jag skriva lite om kryssningen, men ni får bilder senare.

tisdag:
när vi kom dit satte vi oss på högsta däck och solade i någon timme, vi åkte förbi Yasuragi Hasseludden D: kommer nog inte åka dit i sommar T___T men iaf. sen var vi bara där och ja.. hade kul? xD haha. efter vi hade ätit skulle vi till tax free'n, men vi kom en minut efter de hade stängt -___- vem stänger kl. 22.30 liksom? jaja. så vi fick överleva kvällen utan godis T_T haha, nu överdriver jag, men jag var sjukt arg x3 dagen efter gick vi till tax free'n och jag köpte typ: två stora mentos"rör", en jättestooooor klubba (med 15 små klubbor i), ostbågar, två mascar"or", ett svart nagellack och en parfym :D parfymen är Avril Lavigne's Black Star. har velat ha den länge, den är jättefin :) ♥ somsagt, kort kommer sen ^^

jag orkar inte kolla igenom stavfel och så, ni får överleva med en konstig text xD heh. heidoo

hemma.

nu är jag hemma igen ^^ är jättetrött, orkar inte skriva T____T

...

måndag till tisdag ska jag på "kryssning". för nöjet då ^^ med familjen -___-
be till gud att båten inte sjunker T___T

yay

nu har jag bestämt mig. systemkamera here i come :3 funderar på om Canon eller Nikon är bäst? vad tycker ni?
iaf. jag vet också hur jag ska få fram ca 4000. just nu har jag ungefär 1000. min födelsedag är den 17 Juli, då får jag ca 2000 om jag bara önskar mig pengar. då är jag uppe i 3000. i Juli månad (slutet) får jag ju också 700. då har jag 4000 :D haha, jag får överleva utan så mycket nya kläder men det står jag ut med. kanske jag delar ut reklam också? min kompis pappa är mäklare, och han behöver typ alltid någon som kan dela ut reklam ^^
önska mig lycka till!
jag vet ju att jag måste köpa kläder också, men jag tror jag överlever med det jag har i garderoben ett tag.
det lutar åt att familjen åker till antingen Spanien eller Grekland, så då kommer jag förhoppningsvis ha en systemkamera.
åh, jag blir helt uppspelt när jag tänker på det x> haha.

saker jag måste köpa, men för inte så mycket pengar:
♥ underkläder
♥ bio (måste se sex and the city 2 någon gång, hehe)
♥ mascara + puder (mitt börjar bli gammalt)

hehe, ni bryr er sååååå mycket xD

saker som är helt onödiga och som jag INTE får köpa/göra:
♥ gå på så mycket bio
♥ äta eller fika
♥ onödiga smycken (köper många men använder typ aldrig D:)
♥ mer t-shirtar (har typ bara t-shirtar)
♥ filmer och böcker
♥ andra onödiga saker som jag inte behöver

jag har den förmågan att kunna köpa saker som jag tror att jag ska använda hur mycket som helst och så visar det sig att jag aldrig använder de/det. inte kuuuul :<

kameran jag har siktat in mig på nu ^^
Canon EOS 1000D

:s

alltså det är så sjukt störande, jag är en sån person som ändrar åsikt hela tiden. jag kan inte hålla fast vid ett beslut utan att ändra det minst fem gånger.
just nu tänker jag på att strunta i att åka till varken london eller japan och köpa en systemkamera istället.
liksom, jag har alltid gillat att ta kort, och jag har velat ha en systemkamera länge. men kameran jag har nu är inte alls så bra.
jag kan ju först spara till en kamera och sen spara till en resa? eller? :s åh vad jobbigt!
min familj kanske åker utomlands nu i sommar, om jag sparar pengar ändå tills dess kanske jag har råd att köpa en systemkamera innan? och så är det ju alltid min födelsedag om några veckor. jag har börjat få sjuhundra i månaden, men måste betala mina egna kläder. men jag kan ju överleva utan överdrivet mycket kläder liksom.
det är jobbigt D: nu sitter jag här och klockan är tre på natten. ska sova nu och tänka igenom vad jag verkligen vill innan jag bestämmer mig för nåt.
och liksom, att åka till london är ju så mycket roligare om man har en bra kamera att ta kort med, visst? då är det ju värt att vänta ett eller två extra år.
god natt!

x>

förlåt för den dåliga uppdateringen, är inte på humör bara :) stay tuuuned (?) :D

hemma ^^

nu är jag hemma från Forum :> eller ja, har varit det ett tag nu, men jag har varit för lat för att skriva xD haha. jag köpte en t-shirt, en kofta och en plånbok :) haha. ska ta kort sen, lovar.
imorgon ska vi ha en "avskedsmiddag" för Matilda som åker på språkresa på torsdag :> Michi kommer också, yay :D

idag ska jag bara se på The Mentalist, har inga andra planer ^^ är väldigt trött, så jag lägger mig nog ganska tidigt idag.

ha en fortsatt trevlig dag :)

måndag.

idag kom min kusin hit, så har inte haft ork att blogga ^^
imorgon ska vi till Forum så det blir ingen uppdatering då heller. (kanske om jag orkar när jag kommer hem)
ni får ha det så bra och tack till er som säger att jag ritar bra ^^ ciao

p.s. imorgon ska jag gå upp halv nio T___T jag har typ gått upp halv ett varje dag xD haha.

jag älskar den här necessären, seriöst :o ska kolla efter den imorgon, men det är typ 10 % chans att den finns ^^

.


här är bilden Sanna :)

...

det var längesen jag la upp några teckningar, så jag gör det nu i brist på annat att blogga om.



(den är inte klar ^^)

munnen blev helt fel, så jag ritade över den xD

©


^^

vi hade jätteroligt, orkar inte skriva om det :)
ni får börja kommentera lite faktiskt, annars lägger jag ner bloggen, bara så ni vet ^^
jag borde också börja skriva, men hur kul är det utan att någon läser liksom? :/ statistiken är usel just nu.
VAD SKA JAG SKRIVA OM?!

...

(dålig uppdatering för att jag inte har lust att blogga ^^)
imorgon (idag, klockan är ett på natten) ska jag åka till frisören och efter det till Mickan. jag ska ta hand om Michi medans hon spelar match och efter det sova över ^^ jag ska slinga håret och klippa det lite hos frisören, inte färga :3 är lite sugen på brunt hår igen, men det är bara snyggt om man har jättelockigt och tjockt hår D:
vi hörs när jag orkar blogga ^^ ciao

ett svar ^^

emma om blandade bilder. :
är din mobil bra? :) funderar på att kanske köpa den!

Svar: Jag tycker att den är jättebra, men inte så bra om man har många teman och gillar spel. jag tror att man bara kan välja mellan två teman (grönt och rött) och sen finns det bara ett trååååkigt spel.men den är bra till att sms:a och så är den ju grymt snygg också :3


gillar den här bilden :)

måndag.

kände för att uppdatera lite :> de senaste dagarna har jag inte gjort någonting, bara sovit typ halva dagen och sen suttit vid datorn :> det händer inte så mycket spännande just nu med andra ord ^^ om typ två veckor ska jag åka på kryssning med familjen, det kommer bli kul :3 fast jag hatar att åka båt.. :< alltså, jag går runt och inbillar mig att den kommer sjunka och sånt D: scaaaary. haha. men iaf. jag ska kolla om Harajuku Lover's perfymen finns där, har velat ha den länge.

somsagt, idag har jag inte gjort någonting. vaknade faktiskt halv ett x) haha, jag skrattade jättemycket när jag såg hur mycket klockan var xD egentligen skulle jag gjort någonting med Fern men det blev inget :/ jaja, hela sommarlovet är ju kvar ^^
jag har kollat på tre Harry Potter filmer nu, det går framåt x3 haha. nejmen, det är roligare än att göra ingenting iallafall ^^ har ingen "inspiration" till att rita, det var längesen jag hade det :c
om ungefär en månad fyller jag år, jag längtar jättemycket D: då ska jag bara önska mig pengar till London ^^
för er som inte visste: jag ska åka till London med min mamma i början av nästa år istället för att åka till Japan. jag bestämde själv att jag inte vill åka till Japan än. jag ska åka dit när jag har blivit lite äldre och lärt mig mer japanska. så det var helt mitt eget beslut, så ni inte tror annat.
nu blev det ett konstigt inlägg, så jag slutar nu ^_^ Hejdå ♥


:/

eftersom att kommentarerna är som bortblåsta tar jag och ser på Harry Potter istället, ska se alla så fort jag kan ^^

skrivbordet m.m

idag har jag fixat allt i mitt rum, är jättenöjd :) alla bilder blev spegelvända eftersom att jag använde webcam, så ni får föreställa er att det är åt andra hållet ^^ haha x3

köpte också en ny skrivbordsstol ^^

texten på glas-skivan ^^

i högra hörnet ^^ (föreställ er xDDD hahaaaa) det är tidskrifts-samlare under skrivbordet, annars skulle jag aldrig fått plats med allting x)

min hylla ^^

nybäddad säng xD haha, helt randooom

nu ska jag äta, Hejdå ♥

första sommarlovsdagen.

vaknade av att det regnade.. jättekul -__- idag har jag varit på Ikea (igen xD) och köpt ett nytt skrivbord :D det är jättefint ♥ just nu sitter jag och laddar ner lite musik, men det har typ hackat upp sig :< haha. jaja. nu ska jag nog se en film.. haha, jag är typ beroende av filmer o__O min säng är full av saker som ska vara på skrivbordet, måste lägga ner allt på golvet -__- vi kommer typ inte "montera" skrivbordet förns på måndag eller imorgon. det är en genomskinlig glas-skiva där det står text i ljusgrått. det står typ kärlek på massa olika språk :3 kommer ta kort när allt är klart ^^ somsagt, första sommarlovsdagen idag.. och det regnar! jag blir så besviken. nej, nu måste jag fortsätta rensa ut allt från det gamla skrivbordet, hejdå! ♥

:(

min statistik har sjunkigt (?) rejält den senaste veckan, ska bli bättre med uppdateringen! tycker redan det har lyckats ganska bra faktiskt :) just nu har vi lite "gäster" här och vi har ätit "mysmiddag" och firat att det är sommarlov :> annars har jag inte gjort något speciellt.. kollat på en film jag hyrde idag.. ska nog kolla på en ny nu :3 håller på att leta efter några bra låtar till min ipod också, det går sådär :/ om ni har tips skriv gärna. ha en bra kväll! ciao

blandade bilder.

nu har jag precis kommit hem från skolavslutningen :) skööönt ♥ efter köpte jag Elle :> nu kommer lite blandade bilder x) heidoo

t-shirtarna från swedenrockshop:




:)


hemma igen :>

nu är jag hemma från den där grillsaken :> vi grillade korv (usch :s) och spelade brännboll. det blev roligare än jag trodde det skulle bli, så det var ju bra :) haha.
idag hade jag också min sista baslektion innan sommarlovet :< kommer nog spela lite då och då så att jag inte har glömt bort allting när jag kommer tillbaka :> heh... jag brukar inte öva så ofta *hosthost* men jag vill :< min bas börjar bli för liten, om jag ska fortsätta seriöst sen så måste jag köpa en ny ^^
imorgon är det då skolavslutning (har ju redan skrivit det..) och jag ska vara i min gamla skola :3 Mickan och Michi kommer dit också, så det kommer förhoppningsvis bli superkul :> på kvällen ska vi ha mysmiddag och fira att Matilda slipper skitskolan xD hahahahahahahahaha. alla som går i den fattar nog ^^ jaja.
under sommarlovet kommer jag typ inte göra något roligt T^T alla åker utomlands, men vi är ju ganska många i min familj så vi har inte råd att åka varje sommar :< egentligen skulle vi ha åkt.. menmen! jag åker ju till London i början av nästa år, så jag överlever :>
annars då.. hm.. jag ska köpa ett nytt skrivbord så fort jag har råd :> haha, intressant va? juste, hade tänkt göra lite videos till youtube nu i sommar. en med "fashion"-designs med en kompis, en ny med mitt rum och typ mera där jag ritar. skulle ni vilja ha "tutorials" på lite ritsaker? ge mig förslag isånnafall :D typ rita mangaögon? kroppen? ansiktet? hur man ritar en cupcake? haha, nej jag vet inte xD
som ni kanske märker så försöker jag bara uppdatera och texten har inget speciellt innehåll :> hah.
det regnar och är molnigt nu, vart tog sommaren vägen? usch, hata Sverige!
Hejdå ♥
(orkar inte se om det är några stavfel i texten)

lite uppdatering.

måndag: jag gjorde nog inget speciellt, kommer inte ihåg.. hm.. nej xD

tisdag: vi var med klassen och "klättrade" i grottor. det var jättekul :> man gick in fem och fem, sen så tog man sig igenom trånga utrymmen och så. svårt att förklara.
på kvällen såg jag ju såklart mitt favoritprogram också, The Mentalist. för er som inte visste: jag är galen i det :)

onsdag: idag har jag inte gjort något speciellt, hade ingen skola idag. har bara suttit vid datorn, ska snart duscha och sen åka och spela bas. efter det är det någon grillsak med klassen som är obligatoriskt, vi fick vara hemma på dagen bara för att vi skulle ha det där på kvällen. menmen ^^

Imorgon är det skolavslutning, jag ska vara i min gamla skola för att Matilda går ut nian, vill se det :>

hoppas ni får en bra vecka och njuter av sommarvädret ^^

När slutar ni skolan?

söndag.

igår var jag ute på sjön :> idag var jag i Forum med Ag och Fern :) jag köpte ett par jeansshorts, mobilsakgrejjs, en bok, ett armband och strumpbyxor :3 tog inga kort på shortsen, har på mig de nu ^^ heidooo


har redan Alice i underlandet på svenska, men ska läsa på engelska också :D ♥

juste, mina t-shirtar kom i fredags, de hade skickat en sån där kallelse till min gamla mobil, tur att jag råkade kolla på mobilen just då xD


fredag.

började med att jag var i skolan såklart, sen fick vi sluta vid tolv ungefär, sista lektionen såg vi Stand by me - en av mina favoritfilmer :3 så bra ♥ haha. sen tog jag bussen till brunn och sen satt jag, linn, cassie och maja och väntade på vår buss. sen åkte vi till gustavsberg och spelade med min baslärare :> vi ska börja spela där efter sommarlovet om vi får en plats och så, det kommer bli superkul :] efter det åkte jag hem och typ ritade lite ^^ haha. nu sitter jag framför datan och har hur tråkigt som helst. imorgon ska jag antingen vara med fern eller åka ut med båten typ :> juste, nu har jag fixat allt med hyllan också. jag dammsög hela mitt rum och så också :> haha, det var jobbigt D: btw, idag fyller agnelia år ♥ congraaatz.
mina t-shirtar kommer typ i början av nästa vecka T^T de måste passa, annars blir jag aaaaarg :< jag har alltid otur med kläder jag beställer från internet.. o__O t-shirtarna skickades iallafall igår, men det är ju från tyskland :< jahapp.. resten av kvällen ska jag väll fortsätta att göra ingenting.. kanske se en film? jag tror nog jag ska göra det xD haha. som ni kanske märker har jag inget speciellt att skriva om. jag frågar igen: vad ska jag skriva om? japan, teckningar, shopping, kläder, söta saker, musik, mig själv, mitt rum, pennor, artister eller VAD? haha. nu ska jag sluta skriva innan inlägget blir hur långt som helst. heidoo.

random teckning ^^ (ganska ny)


stökigt..

mitt rum är jättestökigt nu, vi monterade hyllan igår kväll. den är lite stor men jag är ändå nöjd :3 jag är så smart, jag glömde att ta en bild på hur min andra hylla såg ut o.O jaja, nu ska jag städa!



hyllan :> ♥

den här låten har fastnat på min hjärna nu :< förut hatade jag den DD: jaja, den får bli min städlåt :D haha, det betyder att jag kommer att lyssna på den om och om igen typ fyrahundra gånger och sen tröttnar jag -__-

oj, den blev asstor, jaja orkar inte fixa xD eller jaa.. jag vet inte hur man fixar o__<

Hejdå!


säljer!

just nu säljer jag min lolitaklänning på tradera, köööp :DDDD

här kan du hitta den


i skolan...

är i skolan just nu, slutar halv fyra -___- efter det ska jag spela bas :) yey :> jag har inget speciellt att skriva, har tråkigt o__< i helgen ska jag bara fixa i mitt rum :D montera hyllan (inte jag då -_-) och flytta mitt skrivbord :3 jag har hittat världens finaste skrivbord som jag MÅSTE köpa. seriöst, älskar det! visar bild om jag hittar någon sen :> hejdååå.

hahah OMG

hylla.

jag har ju köpt en ny hylla, men vi har inte hunnit montera den än :< kanske idag! kommer ta en före och efter bild :D hahaaaaa. den här bilden är så himla fin, en likadan hylla som jag har köpt också :

tagen från weheartit

ska nog köpa en ljusslinga också om jag hittar en.

...

just nu kan du hitta mig i kissies blogg här.


RSS 2.0