nyårsafton.

jahapp :> idag är det nyårsafton, inte för att jag bryr mej så mycket då xD haha. har typ bara kollat på tv hela dagen, men vi åt iaf god mat alldeles nyss. nu dricker jag cola och äter lite godis och choklad :] gillar inte raketer, uuuusch, kommer nog inte gå ut och kolla >___O lyssnar på Calle ♥ (idol-calle dåraaa) :) köpte hans skiva igår när vi tankade (innan vi åkte hit) xD haha, roligt inlägg :D men iaf, gott nytt år, ha en trevlig kväll :] bye.

framme :3

har varit framme i typ en timme, har mest sett på tv :3 det är kul att skriva på stationära datorer, yeeey 8] haha. kommer nog lägga mej ganska tidigt, det är jobbigt att åka bil så länge :> men iaf, ska ta kort på monkitröjan och lägga in imorgon om det går att koppla kameran till den här datorn, somsagt, jag hoppas det.
imorgon är det ju nyårsafton. jag och min lillebror kommer vara här medans mamma och pappa ska på en fest :3 kommer typ bara dricka cola och typ ha tråkigt, hatar fyrverkerier (?) :/ stackars alla djur som blir så himla rädda med alla raketer, stackarna D: jahaaa.. nu ska jag forsätta kolla på tv (kollar på en film, tror att reklamen är slut x3) eller nej förresten, jag orkar inte kolla mera.. det är typ helt dött här nere, när man åker på vägen så möter man typ väldigt sällan en bil :D men det är iaf mysigt här, sååå.. :) jag överlever, om man säger så xD hahaaa. har ju mycket coca cola och tecknarsaker = överlevnadssaker :D haha, nu flummar jag ur.. men det är kul att skriva långa texter på stationära datorer, som jag redan har sagt.. :< haha, börjar bli fantasilös. ^3^ har typ alltid svårt att sova här för att det rummet jag sover i (där datan finns >:D) är det typ hur mörkt som helst om man stänger dörren :s men jag vill ha stängd dörr för att mormor och morfar går alltid upp typ klockan sju på morgonen och skramlar i köket >:[ kommer typ vakna sju varje dag (när vi är här) = JOBBIGT . gash, kommer vara hur trött som helst när vi åker härifrån x3 okej, nu ska jag sluta skriva tråkiga långa texter, men jag har inte hittat några "roliga" bilder på typ åratal, så ni får stå ut :> haha, okej, nu slutar jag -__- heido.
här får jag användning av mina hello kitty tofflor som jag har typ bott i sen julafton :) det är sjukt kallt på golven här, så jaa.. nu ska jag sluta .___.

onsdag ♥

först svar på en fråga: Anonym om tisdag. : Nej jag menade den där koftan du har på dig i spegeln? :)
Svar: jaha :3 den köpte jag på JC för ganska längesen, den finns nog tyvärr inte kvar :<

okej, nu till inlägget :] idag ska jag åka iväg (inte än, om några timmar) till Gryt, alltså där min mormor och morfar bor, kommer typ åka bil i tre timmar :> (vet inte om jag sagt det förut) -__- men iaf, kommer ha tillgång till dator och så ska jag ha med mej min kamera och ta kort typ varje dag, hoppas det går att lägga in de på mormors dator bara :s hoppas iaf :] idag har jag på mig min nya monkitröja och ett par strumpbyxor ♥ nu ska jag göra en sak, heidooo. :)

hahaaaa kolla vad fet Michi var 8D tog bilden från datan jag är på nu, inte jag som har tagit bilden ^^ btw, det var på ett bröllop :3


hemma igen.

hej igen :> avatar var såklart fullbokat (igår gick det inte att beställa -__-) , så jag ska se den på måndag istället :3 iaf, vi var ju i sickla. jag köpte en tröja på monki, strumpbyxor, en t-shirt och ett par jeans :> ska ta kort sen (typ om några dagar), för att jag typ måste radera lite bilder för att få plats med nya bilder x] (måste köpa ett nytt minneskort snart ._.) .
imorgon åker jag bort, till min mormor och morfar, de bor typ tre timmar härifrån :3 kommer hem på lördag eller söndag, men de har dator så jag kan blogga *w* jahapp.. juste, köpte oxå fyra filmer på filmkedjan, det var typ fyra filmer för hundra kronor, så jag köpte istället för att hyra xD ehee.
nu ska jag göra något, heidoo :>

tisdag.

idag (snart) ska vi åka till sickla och sen se Avatar ;D somsagt, ska leta efter något på monki eftersom att jag fick presentkort där.. :>

svar på kommentar ; "anonym" frågade vart man köpte den där tröjan från ett inlägg. menar du Matildas linne? hon köpte det i London :<

har somsagt "bloggtorka", så det blir inga roliga inlägg :3

måndag.

imorgon ska jag se på bio och åka till Monki ;D ska se Avatar, iaf om det finns biljetter kvar x3 haha. hoppas jag hittar nått på monki, fick ju 400 :- där i julklapp :>
har inget roligt att skriva om för tillfället, kom tillbaka senare :D (låter som nån automat -__-) ♥

ny design ♥

nu har vi fixat min design, visst är den fin? 8D har inte så mycket att skriva nu, sååå.. heidoo :D

bluuh

jag har så sjukt tråkigt. jag vill köpa en systemkamera men ändå inte.. D: blir ingen resa till Japan. :< drömmen bortblåååst.. :[ jag vet inte vad jag ska göra/spara med mina pengar, det är inte kul att spara till EN sak i typ en evighet och inte köpa något annat :< gosh, blir galen D:
nu ska jag se på en film innan jag fastnar här (har typ suttit vid datan hela dagen. :<)
summering av dagen:
vaknade ungefär vid halv ett (skrev fel i förra inlägget..) och åt frukost. sen ritade jag lite, efter det blev jag tvingad att gå ut i snön (jippi -__-) och jag typ hade snöbollskrig D:< sen ritade jag ännu mer. sen åt vi pizza och sen ritade jag ännu mer. kul va? ^3^ bara ritat hela daaaan. juste, skulle ju sluta skriva nu. eheee. lmao. på onsdag åker vi till gryt och firar nyårsafton, längtar faktiskt.. men jag vet inte när vi åker hem :3 justeeee, visste ni att jag ska få en macbook? :> alltså från den nya skolan, naaajs :D ehe, nu bara skriver jag det första jag kommer på -____- ja, min blogg är tråkig, careface? den koooommer bli bättre när vi fixar ooom den :D <- bevis på att jag har tråkigt :> ehe. och värst vad många frågor jag har fått till frågestunden :o tvååå stycken! omg, rekoooord. *sarkastisk* heidoooooooooooooooooooooooooo.

lördag.

vaknade typ vid ett xD inte bra.. men jag är inte alls trött på "natten".. har snart kollat klart på The Mentalist x] haha, sa ju det.. :> men iaf. idag ska jag nog städa lite, har inte tagit hand om mina julklappar än :3 så nu har jag lite att göra :3 vilket rörigt inlägg xD
bara så ni vet ; någon gång (snart hoppas jag..) kommer vi fixa min blogg :D alltså ordentligt. typ flytta plats på menyn, ändra kommentarsrutorna, ändra textsnittet, headern, bakgrunden och allt sånt :D fick ju det i julklapp av Matilda ♥ byee.

♥~speldosa~♥

älskar min speldosa :3


24/12-09 (tog inte kort på allt jag fick)














♥ Pakeeeeeeeeeeeeeet ♥

yey, har öppnat alla paket nu, är asglaaaaaaaaad :D (well, all cola jag har druckit hjälper till lite... xD) haha, anyways. är väldigt glad, fick allt jag önskade mej 8D *bortskämd* (A) jag fick:

♥ the mentalist säsong 1 (kmr knaaarka den hela lovet♥)
♥ en munktröja + två t-shirtar
♥ SPELDOSA! jag älskar den seriöst 8D
♥ lite Hello Kitty saker (jättesöta tofflor, kräm och sånt :D)
♥ sött mobilsmycke ^3^
♥ rött nagellack
♥ en ny design (proffs x]) av Matilda ♥
♥ japanska filmer, box 2 (har ettan) :D älskar den ♥
♥ trädocka (rita av) :]
♥ twilight "behind the scenes" boken :D
♥ boken Törst, handlar om vampyrer 8D
♥ Tillsammans, trean :) (boook)
♥ två ritblock
♥ presentkort på Gina Tricot, 250 :-
♥ presentkort på Monki, 400 :- ÄLSKAAAA 8D
♥ 500 :- av farmor, tack ♥
♥ 400 :- plus en biobiljett av mormor & morfar, tack ♥ ska se Avatar :D
♥ beige'a (?) pennor, svarta tuschpennor :D
♥ en bh och ett genomskinligt nagellack :]

är jättenöjd :D ni får bilder på allt imorgon :]

julafton ♥

i julstrumpan fick jag The Mentalist säsong 1 :D är sjuuukt glad 8D älskar den ♥



dvd:n är 16 timmar lång, jag kommer nog vara klar innan skolan börjar (A)


julafton imorgon ♥

nu har jag städat, dammsugit och bäddat sängen :> jag är typ trööööött xD fick mitt paket ju, skorna är hur sköna som helst, men tröjan är lite stor :< men ska behålla båda ^w^ skorna = yum 83
nu ska jag duscha, byebye. :D

skooorna :>


random bild :3

ehee.. spegel :D

tröjan ^3^

kolla Matildas linne, älskar det TwT (dålig bild) x3


onsdag.

hei. idag har jag typ bara städat. håller på att städa nu också :> fast det går ganska snabbt när man lyssnar på musik :3 mina H&M saker har kommit :o snaaabbt, beställde i måndags liksom :] fast jag klagar inte (A) :3 ska hämta ut de lite senare, hoppas verkligen att de passar *w* nu ska jag fortsätta städa, byebyeee.

imorgon är det äntligen julafton 8> Michi kommer = bääääst ♥


update 8>

jag kom in på bion :] ehee. nu är vi hos Micke, min storebror. har precis ätit McDonalds mat, haha x3 vi ska typ vara här tills mamma har handlat klart på ica maxi, sen åker vi hem igen ^^ bion var väldigt bra, men ettan och tvåan är mycket bättre :3 nu ska jag fortsätta göra ingenting, uppdaterar kanske när vi kommer hem igen :D heidooo.

tisdag.

vaknade runt elva ungefär, kunde inte somna om :< igår beställde vi skorna och t-shirten från H&M, längtar tills de kommer :] kommer ju ta ett tag eftersom att det är julafton och sånt, men jag hoppas att de kommer innan skolan börjar, annars får jag gå runt i mina converse i typ en meter snö Dx jahapp.. idag ska jag förhoppningsvis på bio, Luftslottet som sprängdes. det är ju 15-årsgräns, men jag hoppas att jag kommer in ändå :< vill så gärna se den, ettan och tvåan är bääääst 8D nu ska jag klä på mig, heidoo.

idag ska jag ha på mej ; Hard Rock Café munkjacka, en t-shirt, mina svarta jeans med hål i, ett cupcakehalsband, hårförlängningarna och röda converse :> buhbye.

?!

till anonym: ursäkta? skit i att läsa min blogg istället.











bilder tagna från lookbook.nu ♥


söndag.

har inte orkat uppdatera idag :3 tog bort inlägget "dig som manga", kom på att det inte var en sån bra idé - sorry x3 idag har vi varit ute i snön, det är hur mycket snö som helst :D sen har jag.. kollat på två saker jag vill beställa från hm.com *w* hoppas jag får beställa de. spelade precis in en video där jag satte i hårförlängningen, men vet inte om jag ska ladda upp den.. ^3^ nu ska jag se Spirited Away, glömde bort det igår :] heidoo.
fråga frågor till frågestunden nu, allihopa D: har typ fått två frågor på fyra dagar :<

det jag vill beställa: alltså, jag tycker faktiskt de är hur snygga som helst -__-


skorna är faktiskt fina, visst, ni kanske inte tycker det, careface?


bildbomb från idag :] (oseriösa kort -__-)

haha, "klädde ut mig" till decora ♥ har typ inte sånt hemma D:
















haha kolla bilden, mobbad :o (över) :D


Dagens planer: Spirited Away och paj :D haha, lol ♥


whooo

när Matilda beställde pins (födelsedagspresent) så hade de tydligen beställt tre till mig :3 de är jättesöta *w* de är ganska stora oxå :D

pinsen :) så söta :3 ska nog sätta de, plus hellokitty pinsen på min väska ^3^

en teckning... ska föreställa min tröja :3 (fast i rosa då.. Dx) hennes händer ska INTE synas -___-

randooom :3(bilden blev sne.. xD)

bilderna blev så dåliga för att det är så mörkt i mitt rum x3


fredag.

heeej :3 vi slutade skolan runt tio, skönt, jullov :] klockan är ju bara ungefär tolv nu, måste fördriva tiden x3 gillar inte dagar -___- kvällar for suuuure :D ehe. ikväll ska jag inte göra något speciellt, skulle egentligen varit med Cayenne, men det blev inget. ska försöka bli bättre på att blogga/uppdatera :> ni måste säga vad ni vill att jag ska skriva/lägga ut bilder på mer :) tex mer om japanska stilar? mer om min vardag? mer om kläder? mer om mina teckningar? mer om mina planer/inköp? :)) nu har jag tråkigt *w* lyssnar på NRJ ... haha, ska sluta skriva nu :)
för er som undrat om jag har köpt mer cupcake saker: njaaa. köper väll något litet ibland, men det senaste var cupcake "lipglosset" på min namnsdag :3


åh, älskar kläderna. tagen från: stockholmstreetstyle.feber.se


en till.



sooooo cute 8D
(och för er random: det är inte jag.)


hellooo

återigen, förlåt för den dåliga uppdateringen :3 den lediga tiden jag har haft har jag kollat på One Tree Hill ♥ men iaf. igår sov jag över hos Mickan (igen.) och vi hade mysigt på kvällen *w* vi såg på en film, This is England, den var väll bra, vi drack cola och åt mums mums också :3 Michi är så söt när hon äter det, choklad runt hela munnen, haha x] idag var jag i nya skolan, tre "lektioner" :3 såå. jaa. :) nu ska jag fortsätta se Oth :3 buhbye.

jag ska till Japan. om det så tar ett och ett halvt år ska jag dit :> åh, om jag åkte dit skulle jag köpa: söta kläder, hårspännen, skor, tidningar, hello kitty, godis, cupcake saker och typ.. ALLT. ohmygaad, måste dit :<







 


Det närmsta Japan jag har kommit :*<
åh, min kamera var så bra då, jag måste ha ställt in någon inställning alltså, nu suger den D:
För er som inte förstår: bilderna är från i somras, från Yasuragi Hasseludden. man bor japansk och äter japanskt :D sushi är hur äckligt som helst -___-


önskedröm.

Jag vill så himla gärna åka till Japan, det är verkligen min största dröm.
Om jag fick reda på att jag skulle dit skulle jag bli helt tyst. Sen skulle jag hoppa runt och skrika allt vad jag orkade, av glädje såklart. Gud, det är verkligen min största dröm.
Men jag vet faktiskt inte varför. Visst, jag älskar kulturen, kläderna, sakerna, allt! Jag önskar att jag fick åka dit, jag vill vill vill vill vill VILL. Jag älskar nog kläderna för att de är så annorlunda. Om man har en lolitaklänning på sig här så tycker alla att man ser konstig ut, men i Japan klär sig i stort sett alla så, underbart.


-

förlåt för den dåliga uppdateringen, soon it's gonna be as usual :D eheee, suger på engelska -____-


lördag.

snart är helgen slut :< men jaja, den här veckan kommer vara ganska upptagen, på tisdag ska jag sova hos Mickan och på onsdagen hälsar jag på i min nya skola i någon timme :3 ja, upptagen och upptagen vet jag inte, men iaf xD
förövrigt är jag sjukt glad idag :] det är liksom lördag och jag dunkar världens bästa musik - kan det bli bättre? *w* OCH dricker cola såklart ♥ OCH imorgon kommer Michi - love.

älskar halsbandet.


från cocoo.se ♥


inspiration!









tagna från lookbook.nu ♥


fredag ♥

äntligen fredag! :D
vi slutade ett i skolan, så jag, Ag och Fern åkte till stan för att köpa en varsin väska :3 när vi var i affären fanns det bara en (som både Fern och jag ville ha), så jag köpte en munktröja istället :> den är fiiiin *w* den skulle kostat femhundra, men det var 50 % , så jag betalade 249 :- 8D
ikväll blir det idolfinal och ostbågar = lycka ♥ heido.

munktröjan :D 250 :- från RIO i stan :)


vi köpte Pocky på en Thailändsk (?) mataffär 8D yummy *w* 12 :- styck ♥

sayonara :)


torsdag.

idag har jag varit i Sarah's skola, Kunskapsskolan :3 ska börja i Myrsjöskolan i januari :>
annars har det inte hänt något annat roligt x3 imorgon ska jag till stan och leta efter en väska med Ag och Fern *w* på söndag "firar" vi Marcus & Matilda som har/ska fylla år, så då kommer Michi 8D yeey, har inte tänkt på det förut :o

ska jag ha en till frågestund?


onsdag.

förlåt för den dåliga uppdateringen, har inte vart sugen på att blogga.. :3
imorgon ska jag till Kunskapsskolan och vara där en dag med Sarah :)
jag kom in på Myrsjöskolan 8D så nu kan jag välja mellan två skolor :>
min outfit idag är:
jeans, strumpor (._.), star wars t-shirt, svart kofta och ett cupcakehalsband :D har ingen bild :3
heido.


så fina :< fast när jag var i affären fanns de inte :< varför kunde det inte vart platta klackar istället? D:


?

ska jag börja lägga in mer outfit-bilder? :3

inte nytagen bild :3


.


bild tagen från google, ursprungligen från lookbook.nu

själv tycker jag hot ! vill ha en .


Twlight?

gillar jag Twilight/New Moon?

svar: ja :> förut älskade jag Twilight, men sen började alla snacka om det (host host Cassie xD) , så då tröttnade jag :< men sen kom ju New Moon ut, och den var sjukt mycket bättre än ettan. så, nu har du ett svar :] tycker ettan (Twilight) är dåligt gjord.
jag gillar filmerna, men inte böckerna. läste nästan hela ettan, höll på att somna, sjukt dåliga :3

idag ska jag sätta upp (och förhoppningsvis fylla min vägg) Twilight/New Moon postrar :D ni får se bilder när jag är klar :>

vad tycker ni om att jag har bytt tillbaka till den här bloggen? :3

byter nog tillbaka till den här bloggen x3

det här köpte jag idag:

tjocktröja - BikBok , 299 :-

halsband - H&M , 29.50 :-

rosett - gina tricot , 69 :- (haha, mamma hade köpt en till mig i julklapp, men jag ska få den ändå :3 ) jag kmr ha två stycken :)

tidningar - pressbyrån/presstop

ska sätta upp massa twilight-postrar på min vägg snart.. har fyllt en tredjedel kanske, hela ska vara fylld :) har mycket att sätta upp, tex två stoooora postrar :3 ni får se bild sen :> det är den väggen där jag har hängt upp teckningar, ska ta ner de ^^


-

ska ha dansuppvisning idag :>

byter blogg!

byter blogg nu, kmr inte ta bort denna eftersom att jag nog kommer att ändra mig (kan ju inte göra design ._. den nya SKA vara vit, tycker det är fint) ^^ läs om ni vill, skulle ju vara kul om jag får er läsare tillbaka :3

NY BLOGG! --->   www.rosaskiva.blogg.se

kommer uppdatera på den väldigt ofta, mer om mode och sånt ^^

...

köpte två t-shirtar och en stickad kofta idag :3 ni får se bilder när jag orkar ta några, plus att ljuset är så dåligt i mitt rum, speciellt på kvällen ^^ det blir ju mörkt så fort :3 jaha.. heido :] vad tråkiga mina inlägg är, men whatever, ska ju typ ta bort bloggen.

RSS 2.0